Yoga bij familie snorhaar

Af en toe zouden wij mensen een voorbeeld moeten nemen aan het leven van een kat. Katten weten als geen ander hoe ze zich moeten ontspannen.

Wil jij deze ontspanning ook ervaren, eerst jezelf in spannen met yoga zorgt ervoor dat je achteraf beter kan ontspannen, ook je spieren zijn dan wat losser. Als je geluk hebt komt er een spinnende kat bij je langs, wat ook nog eens een rustgevende werking heeft. Het is bewezen dat mensen met huisdieren gelukkiger zijn, een lagere hartslag hebben en daardoor beter presteren.

Het kattencafé biedt daarom de perfecte gelegenheid voor degene die geen huisdieren hebben om toch van deze voordelen te kunnen genieten. Ook als je wel huisdieren hebt ben je natuurlijk van harte welkom. Leuk om een kopje koffie te drinken of een heerlijke lunch maar vanaf maart ben je dus ook welkom voor een lesje yoga.

De les die gegeven gaat worden is yogaflow. Deze les is voor iedereen toegankelijk ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Het is een les waarbij je de houdingen (asanas) in een redelijk tempo achter elkaar uitvoert, maar er zitten af en toe wel rustmomenten tussen en uiteraard mag je altijd je eigen rustmoment pakken. Zeker als een kat besloten heeft dat jouw matje lekker ligt.

Na de les is er de mogelijk nog wat extra tijd met de katten door te brengen onder het genot van een kopje thee met wat lekkers

Leave a Reply